DEENSE HOTDOGS

DEENSE HOTDOGS

Door: Mick Kjaer

Herkomst: Europa


Bereiding komkommersalade

Snijd de komkommer in dunne plakjes. Stop de komkommer in een zeef en strooi er een theelepel zout overheen. Verhit de azijn en suiker in een pan totdat de suiker volledig is opgelost. Haal de pan van het fornuis. Stop de komkommer en peperkorrels in een container en voeg het azijn-suikermengsel toe. Laat het geheel minstens een paar uur afkoelen in de koelkast.

Bereiding hotdogs

Snijd de ui in kleine stukjes. Braad de hotdogs in een pan met een beetje olie of boter. Toast de hotdogbroodjes in de oven. 

Dek de tafel met ketchup, mosterd, remoulade, geroosterde ui, ui en komkommersalade. Voor het ideale hotdogbroodje: vul het broodje met alle ingrediënten.

Ingrediënten

+ 1 komkommer
+ zout
+ peperkorrels
+ 2 dl. azijn
+ 2 dl. suiker
+ 8 hotdogbroodjes
+ 8 hotdogs
+ 1 ui
+ geroosterde ui
+ olie of boter
+ ketchup
+ remoulade
+ mosterd

4
30

Deel pagina via:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Terug naar overzicht

Nog -61 dagen

Meld je hier aan!

Navigeer naar

Maya van Limbeek

“Samen aan de eettafel levert MEER WAARDE op!”

Maya van Limbeek
Asito