ARRETJESCAKE

ARRETJESCAKE

Door: Tieneke Schuurman

Herkomst: Europa


Bereiding

Kruimel de kaakjes en strooi ze in een grote kom. Voeg de cacao, de suiker en het ei toe en roer een beetje om. Smelt de boter en giet het over de koekjes. Meng voorzichtig tot een grote massa. Pak een cakevorm van 24 cm. Leg daarin bakpapier. Schep het arretjescakedeeg in de cakevorm en dek af met folie. Laat een nachtje in de koelkast staan.

Ingrediënten

+ 2 pakken goedkope theekaakjes of volkoren biscuit
+ 1 ei
+ 200 gr witte basterdsuiker
+ 200 gr roomboter
+ 3 el cacaopoeder

10
30

Deel pagina via:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Terug naar overzicht

Nog -66 dagen

Meld je hier aan!

Navigeer naar

Ruckmal de Silva

“Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samen-werken is succes!”

Ruckmal de Silva
Asito