AUGURKEN
SOEP

AUGURKEN<br>SOEP

Door: Anna de Graven

Herkomst: Europa


Bereiding

Maak 1 liter kippenbouillon, snijd de aardappelen in blokjes en leg ze in de bouillon, voeg groenten, zout, peper, laurier en piment toe. Roer regelmatig en verwijder eventueel schuim. Kook zachtjes tot aardappels klaar zijn.

Rasp de augurken en meng het door de soep, samen met een ½ eetlepel boter en een beetje Maggi. Schep de soep in kommen en maak het af met een toefje crème fraiche.

Ingrediënten

+ 3 flinke aardappelen
+ 250 gr groentepakket (met peterselie, selderij, wortel, prei)
+ 1 blokje kippenbouillon
+ 3 – 4 ingelegde augurken (Kiszone ogorki, te koop in Poolse winkels)
+ el boter + 2 el crème fraiche
+ zout + peper
+ 2 – 3 korrels piment
+ 1 laurierblad
+ Maggi

4
30

Deel pagina via:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Terug naar overzicht

Nog -66 dagen

Meld je hier aan!

Navigeer naar

Tirza Dingelstad

“Het verrast en verblijdt je iedere keer weer op een andere manier.”

Tirza Dingelstad
CSG-BV