HONGAARSE GEHAKTBALLEN

HONGAARSE GEHAKTBALLEN

Door: Honin Polger

Herkomst: Europa


Bereiding

Snipper de ui, pers de tenen knoflook en verkruimel de beschuiten. Meng door het gehakt met alle andere ingrediënten. Rol van het gehakt kleine worstjes. Zet de worstjes even in de koelkast, zodat ze mooi stevig worden. Rooster ze onder de gril lekker bruin en gaar in acht tot tien minuten.

Ingrediënten

+ 500 gr rundergehakt of lamsgehakt
+ 3 tenen knoflook
+ 1 el paprikapoeder
+ 2 el gemalen koriander
+ 1 tl gedroogde munt
+ 2 beschuiten
+ 1 ei
+ 1 ui
+ peper
+ zout

4
30

Deel pagina via:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Terug naar overzicht

Nog -66 dagen

Meld je hier aan!

Navigeer naar

Joey Pelupessy

“Ik vind het mooi dat mensen elkaar via het Integratiediner op een andere manier leren kennen.”

Joey Pelupessy
Heracles Almelo