INDISCHE KIPSMOOR

INDISCHE KIPSMOOR

Door: Peggy Everts-Marx

Herkomst: Azië


Bereiding

Snijd de kipfilet in stukjes en de ui en knoflook in schijfjes. Verhit olie in de pan en bak de kip. Voeg zout, peper en koriander naar smaak toe. Doe er daarna de ui en knoflook erbij en schep alles goed door elkaar. Schenk er voorzichtig 1 liter kippenbouillon op en gooi ook de kruidnagels erbij. Daarna een scheut ketjap bij de kip en 20 – 25 min. laten sudderen.

Ingrediënten

+ 300 à 400 gr kipfilet
+ 1 grote ui
+ 2 teentjes knoflook
+ zout
+ peper
+ gemalen koriander
+ 2 kruidnagels
+ kippenbouillon
+ ketjap
+ wokolie

4
30

Deel pagina via:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Terug naar overzicht

Nog -66 dagen

Meld je hier aan!

Navigeer naar

Moniek Kleinsman

“De nadruk ligt op de positieve kanten van culturen. Mensen zijn echt nieuwsgierig naar elkaar, Geweldig!”

Moniek Kleinsman
NK Allround Schaatsen