KIP UIT CONGO

KIP UIT CONGO

Door: Teddy Souessoue

Herkomst: Afrika


Bereiding

Knoflook persen, Maggiblokjes malen. Beiden mengen met

een beetje zout. Kip in stukken snijden en alle stukken stevig inwrijven met het mengsel van Maggi en knoflook. Zeker twee uur laten staan in de koelkast.

Olie goed verhitten in een bakpan, vuur laag zetten en de kip lekker bruin bakken tot ze gaar is. Geen deksel op de pan zetten!

Ingrediënten

+ 1 kip
+ 4 teentjes knoflook
+ zout
+ 4 Maggiblokjes (verkruimeld)
+ 50 ml zonnebloemolie

4
30

Deel pagina via:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Terug naar overzicht

Nog 70 dagen

Meld je hier aan!

Navigeer naar

Diana van Zeelt

“Samen eten = samen delen!”

Diana van Zeelt
Asito