MEDITERRANE PASTASALADE

MEDITERRANE PASTASALADE

Door: Janneke Geertsema

Herkomst: Europa


Bereiding

Kook de farfalle beetgaar, spoel deze af met koud water en laat het uitlekken. Snijd de gerookte kip en alle groenten in stukken. Rooster de pijnboompitten licht in een droge koekenpan en schaaf de Parmezaanse kaas.
Doe de farfalle, gerookte kip en groenten in een grote saladeschaal en breng deze op smaak met olijfolie, zout en peper. Meng de ingrediënten goed door elkaar. Garneer de salade met de geroosterde pijnboompitten, stukjes verse basilicum en de Parmezaanse kaas.

Keukengeheim van Janneke: Pijnboompitten kun je vers houden in de vriezer.

Ingrediënten

+ 300 gram farfalle pasta
+ 300 gram gerookte kip
+ 1 rode ui
+ 1 gele paprika
+ 1 pot gegrilde rode paprika’s
+ 1 blik artisjokharten
+ zwarte en groene olijven (hoeveelheid naar smaak)
+ 250 gram kerstomaatjes (gehalveerd)
+ 10 tot 20 zongedroogde tomaatjes
+ olijfolie
+ zout en peper
+ handvol pijnboompitten
+ verse basilicum
+ 100 gram Parmezaanse kaas

4
45

Deel pagina via:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Terug naar overzicht

Nog -66 dagen

Meld je hier aan!

Navigeer naar

Moniek Kleinsman

“De nadruk ligt op de positieve kanten van culturen. Mensen zijn echt nieuwsgierig naar elkaar, Geweldig!”

Moniek Kleinsman
NK Allround Schaatsen