NEDERLANDSE AUBERGINE-SPREAD

NEDERLANDSE AUBERGINE-SPREAD

Door: Yvonne Joghi

Herkomst: Europa


Bereiding 

Was de aubergine. Snijd de knoflook in kleine stukjes. Maak een inkeping in de aubergine en stop de knoflook in de inkeping. Wikkel het geheel in aluminium en rooster het ongeveer tien minuten op middelmatig vuur. Draai de aubergines gedurende de tien minuten af en toe om.

Laat de aubergine afkoelen, haal het vel van de aubergine en plaats het vruchtvlees in een bak. Voeg naar smaak de peper, zout en yoghurt toe.

Serveer met chips of als spread. Ook lekker als broodbeleg!

Ingrediënten

+ 2 aubergines
+ 2 teentjes knoflook
+ 1 eetlepels olijfolie
+ yogurt naar smaak
+ zout en peper naar smaak

4
30

Deel pagina via:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Terug naar overzicht

Nog -61 dagen

Meld je hier aan!

Navigeer naar

Gerrald Albersen

“Tijdens het eten worden prachtige verhalen gedeeld. Functie speelt geen rol; fascinerend.”

Gerrald Albersen
Heracles Almelo