NEDERLANDSE BOKKEN-POOTJESTAART

NEDERLANDSE BOKKEN-POOTJESTAART

Door: Lidia Prins-Flederus

Herkomst: Europa


Bereiding 

Zet alle ingrediënten klaar en halveer de bokkenpootjes

Snijd de bokkenpootjes over de lengte doormidden. Maak twee groepen bokkenpoten en spreid de eerste helft over de bodem van een springvorm. Dit wordt de bodem van de taart.

Klop de slagroom samen met de slagroomversteviger stijf. Bereid de saroma vanillepudding zoals aangegeven op het pakje.

Mix de vanillepudding, de slagroom en de advocaat en verdeel de helft van het mengsel in de springvorm. Maak een tussenlaag met de tweede helft bokkenpootjes. Verdeel ook de rest van het slagroommengsel in de springvorm.

Indien er bokkenpootjes zijn overgebleven, verkruimel deze en verdeel over de taart.

Laat de taart een paar uur in de koelkast opstijven.

Ingrediënten

+ 2 pakjes bokkenpoten
+ 400 gr pakjes slagroom
+ 1 zakje slagroomversteviger
+ 1 pakje saroma vanillepudding
+ 200 ml melk
+ 3 a 4 el advocaat (optioneel)

8
30

Deel pagina via:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Terug naar overzicht

Nog 173 dagen

Meld je hier aan!

Navigeer naar

Igor La Vos

“Als we samen eten en onze verschillen vieren dan ziet de wereld er even heel anders uit.”

Igor La Vos
Bruynzeel Storage Systems