NEDERLANDSE VARKENSHAAS

NEDERLANDSE VARKENSHAAS

Door: Caroline Kesselaar

Herkomst: Europa


Bereiding 

Braad het vlees in een beetje roomboter en haal deze uit de pan vlak voordat deze helemaal gaar is. Bak ondertussen de aardappelschijfjes.

Meng een grote hoeveelheid slagroom, mosterd en zwarte peper in de pan. Zorg dat je genoeg saus hebt voor het vlees en de gebakken aardappelen. Voeg het vlees toe en laat het sudderen met de saus totdat het vlees gaar is.

Was de sla en plaats in een grote schaal. Snijd de komkommer en tomaat in stukjes en voeg toe aan de sla.

Serveer de varkenshaas met een grote hoeveelheid saus.

Ingrediënten

+ 400 gram varkenshaas
+ Roomboter
+ Slagroom naar smaak
+ Grey Poupon mosterd naar smaak
+ Zwarte peper naar smaak
+ Aardappelschijfjes
+ 1 krop sla
+ 1 komkommer
+ 2 tomaten

2
30

Deel pagina via:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Terug naar overzicht

Nog -66 dagen

Meld je hier aan!

Navigeer naar

Igor La Vos

“Als we samen eten en onze verschillen vieren dan ziet de wereld er even heel anders uit.”

Igor La Vos
Bruynzeel Storage Systems