PLNENA FASIRKA

PLNENA FASIRKA

Door: Eva Horvathova

Herkomst: Europa


Bereiding

Gehakt in een grote schaal mengen met paneermeel, gehakt-kruiden, marjolein, 2 rauwe eieren, knoflook en mosterd. Maak van de gehakt een platte plak. Leg de ham, gekookte eieren, paprika en blokjes kaas erop en rol het voorzichtig op. Zorg ervoor dat de zijkanten gesloten zijn met gehakt. Als het gehakt te vochtig is en erg plakt, gebruik dan tijdens het oprollen nog wat extra paneermeel. Doe wat olie in een ovenschaal en leg de gehaktrol erin. Smeer bovenzijde nog een keer in met wat olie en de mosterd. Oven verwarmen op 230 graden en gehaktrol 45 – 60 minuten bakken. Het gehakt moet krokant zijn.

Ingrediënten

+ 500 gr gehakt
+ 100 gr ham
+ 2 rauwe eieren
+ 2 hard gekookte eieren
+ 4 el paneermeel
+ gehaktkruiden naar smaak
+ . tl marjolein
+ 4 teentjes knoflook
+ 1 tl mosterd
+ 1 rode paprika
+ kaas
+ olijfolie

4
30

Deel pagina via:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Terug naar overzicht

Nog -66 dagen

Meld je hier aan!

Navigeer naar

Karin Ax

“Integratie begint bij elkaar ontmoeten, een open samenleving creëert nieuwe verbindingen.”

Karin Ax
VGZ