ROTI KUKUS

ROTI KUKUS

Door: Margareth van Woesik

Herkomst: Azië


Bereiding 

Kluts de eieren samen met de suiker en het zout. Voeg daarna de spa rood of 7-up toe. Voeg als laatste de meel toe.

Bekleed de stoompan met bakpapier, ook de opstaande randen. Plaats het grootste gedeelte van het beslag in de pan. Door het overige beslag meng je de cacao en voeg het toe aan de rest. Wikkel om de deksel van de stomer een theedoek. Vul het onderste gedeelte van de stomer met water en breng dit aan de kook. Plaats de pan met het beslag op de stomer en sluit af met de deksel met theedoek.

Laat dit op middelmatig vuur ongeveer een half uurtje stomen. Nog een beetje warm is deze Indische gestoomde cake het lekkerst!

Ingrediënten

+ 3 eieren
+ 200 gr suiker
+ 1 eetlepel vanillesuiker
+ 1dl 7-up/spa rood
+ 250 gr zelfrijzend bakmeel
+ Mespuntje zout
+ el cacaopoeder

12
60

Deel pagina via:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Terug naar overzicht

Nog -66 dagen

Meld je hier aan!

Navigeer naar

Rajae Bahaj-Filali

“Samen eten is olie voor de vriendschap.”

Rajae Bahaj-Filali
Asito