THAISE GARNALEN

THAISE GARNALEN

Door: Jantana Tongon

Herkomst: Azië


Bereiding

Gogi meel mengen met een beetje koud water. Mengsel mag niet dun worden. Eigeel er door heen mengen tot een redelijk stijf papje. Garnalen er door wentelen, bestrooien met brood-kruim. Plantaardige olie in frituur opwarmen tot ongeveer 100 graden en garnalen frituren.

Ingrediënten

+ 1 pakje gogi tempura meel (150 gr toko)
+ zakje broodkruim (toko)
+ 500 gr grote garnalen
+ 2 eieren
+ sweet Chili saus
+ koud water

4
30

Deel pagina via:Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Terug naar overzicht

Nog -143 dagen

Meld je hier aan!

Navigeer naar

Ruud van Munster

“Door voor elkaar te koken, samen te eten, te praten en te luisteren begrijp en waardeer je elkaar beter.”

Ruud van Munster
Dirk van den Broek