Onze ambassadeurs: Vishnu Rampadarath (Stichting Asha), Radj Ramcharan (Stichting Asha), Tineke Strijker (Wehkamp), Shoona Tahitu (St. Tante Louise Vevensis), René te Lintelo (objectleider Asito regio Oost), Maya van Limbeek (projectleider Asito), Jan Piet van Berkel (Eén land één samenleving), Jan Anema (De Klup Twente), Olha Parag (projectleider Asito), Mohamed Achabbabi (Wehkamp), Sandra Wanningen (projectleider Asito), Sander Haas (manager sponsoring Asito), Rajae-Bahaj-Filali (objectleider Asito Medical Noord), Jurre Aagten (communicatieadviseur Asito). Niet op de foto: Karin Ax (VGZ), Adinda Venneker (regio-opleider Asito), Diana van Zeelt (vestigingsmanager Asito Transport), Lennart Geluk (assistent controller Asito), Gerrald Albersen (Heracles Almelo), Tirza Dingelstad (CSG-BV), Kees  van Boxel (KeJaJa Projects) en Nina Platjes (eventcoördinator Asito).

Naast duizenden fans in Nederland die het initiatief omarmen- presenteert het Nationaal Integratiediner met trots 22 ambassadeurs die zich inzetten om het initiatief nog meer impact te geven én te laten groeien. Net als het Nationaal Integratiediner zelf, spat de diversiteit van de groep af. Van schoonmaakkracht tot directeur van een multinational, van bedrijfsleven tot zorg en gemeentelijke overheid. Alle hoeken van onze samenleving zijn vertegenwoordigd.

Lees hieronder wat onze ambassadeurs van het Nationaal Integratiediner en waarom ze het zo waardevol vinden.

 

Maya van Limbeek
Asito
Maya van Limbeek

“Samen aan de eettafel levert MEER WAARDE op!”

Ik vind het mooi omdat ik de kans krijg mensen op een ander manier te leren kennen,  dat levert mij veel waardevolle kennis van onze samenleving!

Lennart Geluk
Asito
Lennart Geluk

“Het Nationaal Integratiediner brengt verschillende culturen bij elkaar, creëert nieuwe verbindingen en brengt een lach op het gezicht van de mensen. ”

Diana van Zeelt
Asito
Diana van Zeelt

“Samen eten = samen delen!”

Gerrald Albersen
Heracles Almelo
Gerrald Albersen

“Tijdens het eten worden prachtige verhalen gedeeld. Functie speelt geen rol; fascinerend.”

Jan Piet van Berkel
Eén Land Eén Samenleving
Jan Piet van Berkel

“Onbekend maakt onbemind. Ontmoeting is essentieel. Bekend maakt bemind!”

Karin Ax
VGZ
Karin Ax

“Integratie begint bij elkaar ontmoeten, een open samenleving creëert nieuwe verbindingen.”

Kees van Boxel
KeJaJa Projects
Kees van Boxel

“Diversity & Inclusiveness vergroot onderling respect. Het maakt teams sterker en waardevoller.”

Tirza Dingelstad
CSG-BV
Tirza Dingelstad

“Het verrast en verblijdt je iedere keer weer op een andere manier.”

Het Nationaal Integratiediner draagt bij aan iedere specifieke doelstelling die te bedenken valt op het gebied van integratie tussen verschillende mensen, welke verschillen dit ook zijn. Hierdoor verrast en verblijdt het je iedere keer weer op een andere manier.

Radj Ramcharan
stichting ASHA
Radj Ramcharan

“Samen eten, samen leven in plaats van langs elkaar leven is essentieel”

Het Nationaal Integratiediner verbindt en boeit, Asito als bedrijf fungeert in deze als een bijzonder voorbeeld. En goed voorbeeld doet volgen. Samen eten, samen leven in plaats van langs elkaar leven is essentieel voor een goed woon- en werkklimaat.

Jan Anema
De Klup Twente
Jan Anema

“Diversiteit maakt de samenleving voor mij een stuk interessanter en veelzijdiger.”

“Diversiteit maakt de samenleving voor mij een stuk interessanter en veelzijdiger. Het realiseert nieuwe inzichten en minder beperkingen. Maar dat vraagt wel om wederzijdse openheid, betrokkenheid en dialoog tussen iedereen die hier woont. Mooi dat het Nationaal Integratiediner daaraan kan bijdragen.”

Nog -244 dagen

Meld je hier aan!

Rajae Bahaj-Filali

“Samen eten is olie voor de vriendschap.”

Rajae Bahaj-Filali
Asito