Wil je graag meer inspiratie om jouw Nationaal Integratiediner tot een succes te maken? Dan ben je hier de goede webpagina! Hieronder vind je verschillende tips en ideeën die je kunt inzetten om jouw diner niet zomaar een diner te laten zijn, maar een écht feestelijk en waardevol Integratiediner.

Vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief, ook hierin komt genoeg inspiratie voorbij, bovendien ben je dan altijd op de hoogte van wat er speelt rondom het Nationaal Integratiediner. Je kunt je hier inschrijven.

Heb je zelf nog een tip of idee die hier niet bij staat? Aarzel dan niet en deel het met ons via de contactpagina of stuur een mailtje naar info@nationaalintegratiediner.nl.

15 0225 Radboud

Klederdracht culturen Nationaal Integratiediner

Voorbereidingen, samen koken, samen koken Nationaal Integratiediner

15 0225 Cocktailprikker Integratiediner

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden op deze pagina? Misschien staat het antwoord wel op de pagina met veelgestelde vragen.

Stel je vraag ook eens via @integratiediner. Op Twitter zijn heel veel fans van het Nationaal Integratiediner te vinden die jou graag verder helpen door je vraag te beantwoorden, met je mee te denken of tips te geven.  Stuur je liever een mailtje of heb je geen Twitter? Dan mag  je ons uiteraard ook altijd mailen via de contactpagina.

Meld je hier aan!

Nog 265 dagen

Meld je hier aan!

Igor La Vos

“Als we samen eten en onze verschillen vieren dan ziet de wereld er even heel anders uit.”

Igor La Vos
Bruynzeel Storage Systems