Het organiseren van een Integratiediner is niet moeilijk en het wordt nog makkelijker met alle hulpmiddelen die je kunt gebruiken. In deze Toolbox vind je stappenplannen, folders, promotiemiddelen, teksten en andere handige items die je kunt gebruiken in je voorbereiding. Heb je je al aangemeld? Nog niet? Doe dit dan gelijk, voordat je het vergeet! Inschrijven kan hier.

Ga voor inspiratie voor jouw Integratiediner naar de pagina Tips en Ideeën.

Mis je nog iets in deze Toolbox? Laat het ons weten via de contactpagina of stuur een mailtje naar info@nationaalintegratiediner.nl. Alle ideeën zijn van harte welkom!

Veel plezier met alle voorbereidingen!

People Bingo
.pdf
People Bingo

Speel met jouw gasten een potje mensenbingo bij het Integratiediner. Zoek iemand die bij de omschrijving past en zet zijn of haar naam in het vakje dat matcht. Leuk als ijsbreker en je leert elkaar gelijk beter kennen! Download de bingokaart en print ze uit voor al jouw gasten. Wie van jouw gasten zal eerste bingo hebben?

download
Presentation (ENG)
Presentation (ENG)

Als jij meedoet aan het Nationaal Integratiediner en je wilt hierover een Engelstalige presentatie geven, bijvoorbeeld omdat je partners of collega’s wilt laten zien wat het Nationaal Integratiediner is en waarom jouw organisatie meedoet, dan kun je dat doen aan de hand van deze presentatie.

download
Save the date
.pdf
Save the date

Met deze Save the Date kun je mensen alvast op de hoogte brengen van de datum voor het Nationaal Integratiediner.

download
Terug naar de Akbarstraat Affiche
Terug naar de Akbarstraat Affiche

In de documentaire zie je dat er een grote diversiteit aan bewoners in de Akbarstraat is. Je krijgt een exclusief voorproefje van de documentaire waarin je ziet wat er gebeurt in de Akbarstraat. Waarom lukt het ons wél om mensen samen te brengen en daar niet?

We verzamelen alle antwoorden op deze vraag en verloten een leuke prijs onder de beste inzendingen.

download
Uitnodiging Digitaal
.pdf
Uitnodiging Digitaal

Wil je je gasten uitnodigen via e-mail en wil je dat in de stijl van het Nationaal Integratiediner doen? Gebruik dan deze uitnodiging. Je kunt in dit document je eigen tekst plaatsen m.b.v. Adobe Acrobat en vervolgens als bijlage invoegen in de e-mail die je verzendt naar al je genodigden.

download
Draaiboek
Draaiboek

Gebruik dit stappenplan voor het organiseren van een integratiediner. Maar pas het gerust aan naar je eigen wensen en ideeën, het is jouw feestje!

download
Evaluatie
Formulier
Evaluatie

Gebruik dit evaluatieformulier voor het evalueren van een integratiediner.

download
Integratiediner-
folder (ENG)

.pdf
Integratiediner- <br>folder (ENG)

De Engels variant van de informatiefolder. De informatiefolder vertelt jou in het kort wat het Nationaal Integratiediner is en hoe je eraan mee kunt doen. Deze is handig om uit te delen aan mogelijke partners, collega’s of iemand die jij meer wilt vertellen en enthousiasmeren voor het Nationaal Integratiediner.

download
Placemat (NL)
.pdf
Placemat (NL)

Deze placemat kun je tijdens het ontbijt, de lunch, of het diner op tafel leggen ter decoratie. De placemats kun je gratis bestellen via onze webshop. Het is ook leuk deze placemat al te printen en in te zetten als promotiemiddel voor jouw Integratiediner. Er is zowel een Nederlands- als Engelstalige versie. Dit is de Nederlandstalige versie.
A3-formaat: 297x 420mm

download
Uitnodiging Drukbestand Blanco
.pdf
Uitnodiging Drukbestand Blanco

Nodig (zaken)relaties uit in de stijl van het Nationaal Integratiediner met deze uitnodigingskaart -om te laten drukken. Je kunt hier je eigen tekst in zetten m.b.v. Adobe Acrobat, gebruik ter inspiratie het voorbeeld dat ook in deze toolbox staat.

download
Placemat (EN)
.pdf
Placemat (EN)

Dit is de Engelse variant van de placemat. Deze placemat kun je tijdens het ontbijt, de lunch, of het diner op tafel leggen ter decoratie. De placemat is gratis te bestellen in de webshop. A3-formaat 297x420mm

download
Integratiediner-
folder

.pdf
Integratiediner- <br>folder

De informatiefolder vertelt jou in het kort wat het Nationaal Integratiediner is en hoe je eraan mee kunt doen. Deze is handig om uit te delen aan mogelijke partners, collega’s of iemand die jij meer wilt vertellen en enthousiasmeren voor het Nationaal Integratiediner.

download
Gerechten-kaartje
.pdf
Gerechten-kaartje

Zet dit kaartje bij gerechten tijdens jouw Integratiediner. Zo kun je aan de gasten laten zien hoe een gerecht heet; wat voor een ingrediënten erin zitten; wie de kok is; en waar het gerecht vandaan komt. Je kunt voor ieder gerecht dit kaartje invullen en deze bij het gerecht presenteren. Afmeting: 9,5 X 19,5 cm

download
Uitnodiging voorbeeldtekst
.pdf
Uitnodiging voorbeeldtekst

Als je jouw (zaken)relaties uitnodigt en je wilt dit in de stijl van het Nationaal Integratiediner doen, gebruik dan deze tekst ter inspiratie. Wil je ook de vormgeving gebruik, download dan de blanco uitnodiging in deze toolbox, er is zowel een druk- als digitaal bestand beschikbaar. De tekst in dit bestand kun je kopiëren en plakken in de blanco uitnodiging m.b.v. Adobe PDF.

download
Intern bericht
.doc
Intern bericht

Om binnen jouw organisatie meer aandacht te creëren voor het Integratiediner dat je organiseert, kun je dit interne bericht gebruiken. De tekst kun je op het intranet, in het personeelsblad of op een ander intern medium plaatsen. Je hoeft alleen nog maar de naam van jouw organisatie in te vullen.

download
Poster
.pdf
Poster

Om aan iedereen te laten zien dat je meedoet aan het Nationaal Integratiediner, of om anderen te enthousiasmeren ook mee te doen: hang dan deze poster op.

download
Presentatie (NL)
.pdf
Presentatie (NL)

Als jij meedoet aan het Nationaal Integratiediner en je wilt hierover een presentatie geven, bijvoorbeeld omdat je partners of collega’s wilt laten zien wat het Nationaal Integratiediner is en waarom jouw organisatie meedoet, dan kun je dat doen aan de hand van deze presentatie.

download
Promo
video
Promo

Als jij graag in beeld en geluid iemand het Nationaal Integratiediner wilt laten ervaren, laat diegene dan de promo van het Nationaal Integratiediner zien.

bekijk film
Logo voor digitaal gebruik
.png
Logo voor digitaal gebruik

Wil je graag het logo het Nationaal Integratiediner online gebruiken, in een e-mail of in een digitaal document, gebruik dan dit logo dat speciaal gemaakt is voor digitaal gebruik. Het bestand hier is in PNG-formaat.

download
Logo voor drukwerk
.jpg
Logo voor drukwerk

Wil je graag het logo van het Nationaal Integratiediner hebben voor gebruik in jouw Nationaal Integratiedinermateriaal? Dat is geen probleem. Het bestand hier is in JPG-formaat, mocht je een ander formaat nodig hebben, neem dan contact op met ons!

download
Persbericht
.doc
Persbericht

Ben jij organisator van een Integratiediner en zou je graag willen dat de krant, de radio of een tv-station aandacht geeft aan -jouw- Nationaal Integratiediner? Dan kun je gebruik maken van dit persbericht, je hoeft alleen nog maar de rode velden in te vullen voordat je hem naar de lokale pers stuurt.

download

Nog -244 dagen

Meld je hier aan!

Gerrald Albersen

“Tijdens het eten worden prachtige verhalen gedeeld. Functie speelt geen rol; fascinerend.”

Gerrald Albersen
Heracles Almelo