Maak ook jouw Integratiediner compleet met spullen uit het assortiment van het Nationaal Integratiediner! Doe je als organisatie mee dan kunnen vanaf eind augustus, nadat je je hebt aangemeld, de welbekende gratis placemats voor al jouw gasten bestellen in onze webshop. Maar je vindt naast de gratis placemats nog veel meer in de webshop: denk bijvoorbeeld aan een feestelijke vlaggenlijnen en cocktailprikkers, of een echt Integratiedinerkookschort en met de broodtrommels en waterflessen is voorpret gegarandeerd!
 
Helaas gelden er inmiddels striktere regels voor de online verkoop aan particulieren. Hierdoor kunnen wij helaas niet verkopen aan particulieren. Momenteel zijn wij met onze partner Dirk van den Broek aan het zoeken naar een alternatief.

Ga naar de webshop

De webshop van het Nationaal Integratiediner is ondergebracht bij Compacon, eind augustus gaat de webshop open. Meld jouw Integratiediner eerst hier aan, zodra de webshop live is ontvang je de inloggegevens. Houd je mailbox dus goed in de gaten! 

Een overzicht van het assortiment:

Gratis placemat Nationaal Integratiediner

Foodiebag Webshop

Bestel gratis voor al jouw gasten deze placemats om hun Integratiediner helemaal compleet mee te maken! Bekijk ‘m goed voor tips & tricks. De placemats hebben zowel Nederlands- als een Engelstalige zijde.


 

Vind jij het, net als wij, ook zo zonde om het heerlijke eten dat overblijft weg te moeten gooien? Bestel dan deze Foodiebags en laat de gasten van jouw diner nog een dag langer genieten van hun favorieten.


 

Vlaggenlijn Webshop

Prikkertjes Webshop

De welbekende Integratiedinervlaggenlijn is ook dit jaar weer verkrijgbaar via de webshop, geheel in nieuwe stijl! Zo maak je jouw Integratiediner nog feestelijker. 


 

Breng gezelligheid op tafel en voorzie het eten op jouw diner van deze Nationaal Integratiedinerprikkertjes. Naast dat ze handig zijn, ziet het er ook extra leuk uit!


 

15 0825 Kookschort

15 0825 Tissuebox

Verras de chefs van jouw Integratiediner
met dit leuke kookschort. Dan kunnen ze tijdens het koken thuis nog eens terugdenken aan de gezellige voorbereidingen en avond!


 

Zet tijdens jouw Integratiediner op iedere tafel een tissuebox: handig voor als er iets geknoeid wordt en het staat nog leuk ook! Bij iedere bestelling krijg je er 1 gratis.


 

Drinkbeker Webshop

Nationaal Integratiediner webshop Ballonnen

Laat de voorpret voor het Nationaal Integratiediner alvast beginnen met deze drinkbeker: ook ideaal om als presentje weg te geven.

 


 

Geef de aankleding van jouw Integratiediner extra kleur met deze ballonnen. De mix bevat alle kleuren van het Nationaal Integratiediner. Voor de witte ballonnen geldt op = op!


 

 

Kaasplankje Webshop

Broodtrommel Webshop

Dit multifunctionele plankje met het gegraveerde logo erin, ziet er prachtig uit, al zeggen we het zelf. Perfect om te gebruiken als presentatieplankje, kaasplankje, broodplankje of bord: zeg het maar!


 

Denk ook aan het milieu en neem je lunch voortaan mee in deze handige broodtrommel van het Nationaal Integratiediner. De trommel bestaat uit drie delen waardoor je verschillende ingrediënten afzonderlijk kunt meenemen: handig!


 

15 0910 Balpen

15 0910 Shopper

Maak jouw set van Integratiedineritems helemaal compleet door ook deze balpennen aan te schaffen met daarop het logo van het Nationaal Integratiediner.


 

Wanneer je boodschappen gaat doen voor het Nationaal Integratiediner, dan kan deze mooie shopper natuurlijk niet missen! Ook leuk als cadeau of relatiegeschenk.


Nationaal Integratiediner webshop Poster  
De hele wereld mag toch weten dat jij meedoet aan het Nationaal Integratiediner? Maak het duidelijk via deze poster van A3-formaat. 


 

 

Let op! de genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Meld je hier aan!

Nog -67 dagen

Meld je hier aan!

Joey Pelupessy

“Ik vind het mooi dat mensen elkaar via het Integratiediner op een andere manier leren kennen.”

Joey Pelupessy
Heracles Almelo