We willen heel Nederland via Twitter laten meegenieten van de fantastische sfeer tijdens het Integratiediner en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Daarom vragen wij jou om onderdeel te worden van ons reportersteam.

Allereerst, wat is het Nationaal Integratiediner?
Het Nationaal Integratiediner is een evenement dat elk jaar plaatsvindt in oktober. Tijdens het Nationaal Integratiediner komen mensen met verschillende achtergronden samen onder het genot van (zelf gemaakt en veelal exotisch) eten en leren zij elkaar aan tafel beter kennen. Door heel Nederland vinden op allerlei locaties Integratiediners plaats.

Benieuwd hoe zo’n Integratiediner eruit ziet? Bekijk de film hieronder.

Wat kan ik doen?
Om een online buzz te creëren voor het Nationaal Integratiediner op Facebook en Twitter en trending te gaan met #Integratiediner, zoeken we social media reporters die live vanaf de diners (of ontbijten of lunches) gaan twitteren over wat er gebeurt. 

Wat houdt het in, social media reporter zijn in het reportersteam?
Wanneer je je opgeeft  als reporter, dan vragen we jou om tijdens het Nationaal Integratiediner leuke tweets de wereld in te slingeren, die de sfeer van het diner weergeven. Ook verwachten we dat je mensen actief aanspreekt om mee te twitteren.

Je krijgt meer informatie en nog een instructie nadat je je hebt opgegeven. Je kunt ook woensdag 30 september om half 1 naar de instructiebijeenkomst op de UT komen (de locatie wordt later bekend gemaakt). 

Hoe kan ik me opgeven?
Als je dit formulier invult, dan nemen we contact met jou op. 

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
Dat mag via het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook: 0546 48 47 61.

Meld je hier aan!

Nog -67 dagen

Meld je hier aan!

Jan Piet van Berkel

“Onbekend maakt onbemind. Ontmoeting is essentieel. Bekend maakt bemind!”

Jan Piet van Berkel
Eén Land Eén Samenleving